Mapper Hardware Software Mekanismer
Otanra

OTANRA JURA

Har du sager med mange dokumenter, og foretrækker du at have dem samlet i en enkelt, præsentabel mappe? Så er de nye Otanra Jura-mapper den ideelle løsning. Otanra Jura kan indeholde op til 5 cm papir. Mapperne er fremstillet af kraftigt 300 g karton med en beskyttende laminering på ydersiden, og de er derfor både holdbare og slidstærke. De tre forskellige sagsmapper er designet til daglig brug og kan opbevares lateralt i den tilhørende hængemappe.

Otanra Jura, A4-hængemappe

     

A4-hængemappe med to ophængsbeslag - åben for og bag. Mappen skal blive hængende i arkivet og skal bruges i kombination med indermapper, som let kan skydes ind i og tages ud af hængemappen. Mappen har udstansede huller på begge sider til placering af den universelle Jockey-markeringsrude. Det er også muligt at markere med CodeTabs eller Code in One on Demand-etiketter, der placeres i henhold til de fortrykte placeringsmærker

Dim.: 320 x 277 mm
Kapacitet: 50 mm.

Arnato_tab
     
Prod. nr. Beskrivelse
Pakning
5685000 Otanra Jura A4-hængemappe
50
     
Otanra Jura, sagsmappe med JalemaClip
     
Arnato_tab

Denne A4-mappe er ideel til ordnet arkivering. Den unikke hæftemeka-nisme ”JalemaClip” gør det muligt let at fjerne og isætte dokumenter, samtidig med at der uhindret kan bladres i papirerne som i et ringbind.
Mappen har elastiklukning, som holder indholdet sikkert på plads.

Dim.: 320 x 230 mm
Kapacitet: 50 mm.

Arnato_tab
     
Prod. nr. Beskrivelse
Pakning
6085000 Otanra Sagsmappe med JalemaClip
50
   
Otanra Jura, sagsmappe med 3 overfaldsklapper
     
JalemaClip

Denne A4-sagsmappe er ideel til opbevaring af ”løse” dokumenter. Den har tre store overfaldsklapper til at
beskytte og fastholde indholdet. Lukningen med to elastikbånd holder mappen forsvarligt lukket under transport og opbevaring.

Dim.: 320 x 230 mm
Kapacitet: 50 mm.

55555**
     
Prod.nr. Beskrivelse
Pakning
  Otanra Jura-sagsmappe med 3 overfaldsklapper
   
Otanra Jura, sagsmappe kombi
     

Denne A4-sagsmappe kombinerer ordnet og løsbladsarkivering. Den forreste sektion har den unikke JalemaClip som fæstnemekanisme, og den bageste sektion har tre overfaldsklapper. Kapaciteten er henholdsvis 2,5 og 3 cm. Mappen har elastiklukning, der sikrer dokumenterne under transport og opbevaring.

Dim.: 320 x 240 mm
Kapacitet: 55 mm

55570**
     
Prod.nr. Beskrivelse
Pakning
  Otanra Jura-sagsmappe Kombi
     
© Raskov & Co. · Dr. Larsens Vej 18A · DK-8370 Hadsten · E-Mail: post@raskov.dk · Tlf. +45 7027 4188 · Fax +45 7027 4136 · www.raskov.dk