Mapper Hardware Software Mekanismer

Lucido

Lucido er en række praktiske plastmapper i gennemsigtig PP. Flere af mapperne har forsidelomme (til A4 papir), så mapperne kan gøres personlige eller tydelig dedikeres specielle formål.

Lucido Collegemappe A4, inklusive skriveblok

     

Multifunktionel er en term der passer på Collegemappen. Udover at indehold en skriveblok i god kvalitet kan du sætte dit eget præg på forsiden (Indstikslomme til A4 papir). På venstre side er der fastgjort en JalemaClip, så dine notater kan komme i orden med det samme til senere brug. Den brede overfaldsflap på venstre side indeholder 4 separate lommer i forskellig størrelse. Her kan du opbevare visikort, CD-rom etc. Hertil kommer elastikken, som sikre at indholdet bliver holdt sikkert på plads under alle forhold.

Lucido
     
Prod. nr. Beskrivelse
Pakning
1401530 Lucido Collegemappe A4, inklusive skriveblok
15
     
Lucido Portfoliomappe A4 inklusive 5-delt fanebladsæt
     

En mappe med karakter.Mappens forside kan personaliseres med eget design i den gennemsigtige A4 indstikslomme. Mappen er forsynet med den praktiske JalemaClip, der sammen med fanebladende holder god orden på dine papirer. Bagerst en lomme til dokumenter eller brochurer, der ikke er hullet. Endelig en stor overfaldsflap til at beskytte indholdet når mappen lukkes med de to elastikker.

Lucido
     
Prod. nr. Beskrivelse
Pakning
1401219 Lucido Portfoliomappe A4 inklusive 5-delt fanebladsæt
15
   
   
   
Lucido Clipmappe A4
     

 

Clipmappen er særdeles velegnet til dokumenter som skal anvendes regelmæssigt. Så kan den praktiske JalemaClip for alvor komme til sin ret. Du kan bladre i papirerne, som i et ringbind, se hele siden, kopiere uden at tage siden ud og så fylder mappen ikke meget mere end papiret den indeholder.

Dim.: 315 x245 mm
Kapacitet: 30 mm

55555**

 

     
Prod.nr. Beskrivelse
Pakning
1401030 Lucido Clipmappe A4
15
     
Lucido Sorter-Mappe
     

En arbejdsmappe, hvor det er let at holde dokumenter opdelt ved hjælp af de 6 afdelinger med indekseringsfane. Den indvendige opdeling er lavet i karton, der skåner og holder dine dokumenter på plads. Forsiden har A4 indstikslomme så mappen kan gøres personlig med dit eget design. Mappen lykkes med elastikbånd over hjørnerne.

Dim.: 315 x 240 mm

Lucido
     
Prod.nr. Beskrivelse
Pakning
1400602 Lucido Sorter-Mapp, indvendig kartonfarve: blå
15
1400615 Lucido Sorter-Mapp, indvendig kartonfarve: grå
15
1400619 Lucido Sorter-Mapp, indvendig kartonfarve: sort
15
   
Lucido Præsentationsmappe
     

Den praktiske præsentationsmappe har foran en A4 indstikslomme, så mappen kan personaliseres med eget design. Bagsiden er forsynet med en indstikslomme til enkelte løse dokumenter. Hæftemekanisme: JalemaClip.

De handige presentatiemap heeft een transparante insteektas waarin een A4-vel past zodat de map eenvoudig gepersonaliseerd kan worden. De achterpagina heeft een insteekvak voor enkele losse documenten. Een duurzame map die ideaal is voor presentaties met het gemak van de JalemaClip.


Kapacitet: 15 mm

Lucido
     
Prod.nr. Beskrivelse
Pakning
1021719 Lucido Præsentationsmappe, sort
40
     

 

© Raskov & Co. · Dr. Larsens Vej 18A · DK-8370 Hadsten · E-Mail: post@raskov.dk · Tlf. +45 7027 4188 · Fax +45 7027 4136 · www.raskov.dk