FSA Sidde Ligge Fod Protese Hånd FSA Shear

 

FSA | Handske

FSA HÅND

FSA håndsystem er det rigtige værktøj til måling og evaluering af statisk og dynamisk tryk og kræfter der påvirker hånden.

FSA håndsystem består af forskellige applikationer:

FSA handsken er sammensat af en række individuelle sensorer på lange ledninger, der gør det let at placere og omplacere dem. Handsken er designet til at passe både venstre og højre hånd og den kan fås i forskellige størrelser.

FSA_superGrip

De fleksible og fuldt udstyrede sensorer kan fås som enkelt sensorer - "FlexForm" - eller i matrix opsætning efter formål. Sensorerne kan kalibreres op til 100 PSI.

Handske systemet er ideelt til at identificere gribe- og betjenings-kræfter, til ergonomisk evaluering, hånd rehabilitering samt naturligvis til produktudvikling og design.

FSA_handdump

 

 

 

Sensorerne kan også placere på genstanden, der gribes om.

 

 

FSA håndtæppe

 

 

 

FSA håndtæppet er en alsidig sensor designet til ergonomiske målinger. Håndtæppet kan bruges i utallige sammenhænge hvor der gribes, holdes fast eller hvor et objekt påvirkes af en kraft. Man kan tydeligt se kraftpåvirkninger fra hver enkelt finger.

 

 

© Raskov & Co. · Dr. Larsens Vej 18A · DK-8370 Hadsten · E-Mail: post@raskov.dk · Tlf. +45 7027 4188 · Fax +45 7027 4136 · www.raskov.dk